Εξοικονόμηση Ενέργειας

Με τα συστήματα παραθύρων της REHAU ορίζετε εσείς το ποσό κατανάλωσης θερμότητας.
Τα υψηλότερα ποσοστά θερμομόνωσης σημαίνουν χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση -έως και 76% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αυτή που καταναλώνατε με τα παλιά παράθυρα σας-*, κάτι που συνεπάγεται σε όφελος για το πορτοφόλι σας! Πάρτε εγκαίρως τη σωστή απόφαση, τοποθετώντας τα νέα ενεργειακά παράθυρα από τη REHAU. Έτσι θα μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Ηχομονωτικά παράθυρα

Απολαύστε το σπίτι σας, ως ένα μέρος απόλυτης ησυχίας και χαλάρωσης.
Καθημερινά περιστοιχίζεστε από δυνατούς θορύβους, όπως από την κυκλοφορία οχημάτων, από τη χλοοκοπτική μηχανή του γείτονα, ή από δυνατή μουσική.
Τα παράθυρα της REHAU -με τα διάφορα επίπεδα ηχομόνωσης- φροντίζουν για την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση εντός του σπιτιού σας. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε – χωρίς να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους. Αυτό, όχι μόνο αυξάνει την ποιότητα ζωής, αλλά συμβάλει γενικά και στην ευημερία.

Αντιδιαρρηκτική προστασία

Τα παράθυρα της REHAU δεν δίνουν ευκαιρίες στους διαρρήκτες!
Αναμφισβήτητα θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής στο σπίτι σας. Τα παράθυρα από τη REHAU σας προσφέρουν την καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε από την κατηγορία προστασίας που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ασφάλεια κάθε στιγμή στιγμή. Επωφεληθείτε από τη λύση All-in-One και χαλαρώστε ξέγνοιαστος!

Τα Έργα μας

Η Πολυδομική, μέσα από την πολύχρονη πείρα της, υπογράφει, με τον δικό της τρόπο, ξεχωριστές δημιουργίες για το σπίτι σας. Στόχος της εταιρείας μας είναι η παραγωγή μιας ολοκληρωμένης και ποιοτικής γκάμας προϊόντων, αποτελούμενης από Γερμανικά πορτοπαράθυρα U-PVC, πόρτες ασφαλείας,  εσωτερικές πόρτες, σκάλες και κάγκελα.

Brand & Design Development by PaperDrops Visual Communication

© Copyright 2021 Polydomiki LTD. All Rights Reserved.