ΠΟΛΥΔΟΜΙΚΗ

Η Πολυδομική, μέσα από την πολύχρονη πείρα της, υπογράφει με τον δικό της τρόπο ξεχωριστές δημιουργίες στην αγορά γερμανικών κουφωμάτων UPVC. Στόχος της εταιρείας μας είναι η παραγωγή μιας ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων σε κουφώματα UPVC. Η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, παραδίνοντας τους υψηλών προδιαγραφών προϊόντα, αποτελεί τον κύριο στόχο μας προσφέροντας ταυτόχρονα το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η σταθερή παρουσία μας από το 1995 στο χώρο της παραγωγής πορτοπαραθύρων UPVC οφείλεται στη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση, καθώς και η εγγύηση που προσφέρουμε. Η εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και γούστο, είναι οι βασικοί παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της Πολυδομικής.

Επιπλέον, η Πολυδομική επιμένει τόσο στη συνεχή ενημέρωση και υιοθέτηση νέων τεχνολογικών καινοτομιών και στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού της, όσο και στη διατήρηση άψογων σχέσεων με τους συνεργάτες και προμηθευτές της.

Η κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων της Πολυδομικής είναι εξοπλισμένη με τελευταίου τύπου μηχανήματα παραγωγής. Κύριος προμηθευτής των πρώτων υλών είναι η REHAU Γερμανίας, μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές εταιρείες παραγωγής UPVC, με 60 χρόνια στο χώρο.

Η Πολυδομική, μέσα από την πολύχρονη πείρα της, υπογράφει, με τον δικό της τρόπο, ξεχωριστές δημιουργίες για το σπίτι σας. Στόχος της εταιρείας μας είναι η παραγωγή μιας ολοκληρωμένης και ποιοτικής γκάμας προϊόντων, αποτελούμενης από Γερμανικά πορτοπαράθυρα U-PVC, πόρτες ασφαλείας,  εσωτερικές πόρτες, σκάλες και κάγκελα.

Brand & Design Development by PaperDrops Visual Communication

© Copyright 2021 Polydomiki LTD. All Rights Reserved.